Via iemand uit onze wijk zijn wij bij Connie van Bouwtotaal Keukens terechtgekomen. Voor de zekerheid hadden wij enkele foto’s van de bestaande keuken en kamer meegenomen. Connie nam alle tijd om die te bekijken en onze wensen te inventariseren. Waar wij direct over de kleur begon, gaf zij aan dat de kleurkeuze pas achteraan in het traject genomen hoefde te worden. Wij wisten dat we een strakke keuken wilden met een kastenwand.

Connie gaf ons allerlei tips over het formaat van het aanrechtblad, het plaatsen van een koof in verband met de lichtinval. Allemaal elementen waar je zelf niet aan denkt en geen verstand van hebt. Connie heeft zeker vaktechnische kennis in huis. Ze had al snel door in welke stijl wij dachten en maakte een schets van de nieuwe keuken. Daar werden wij meteen enthousiast over.

Tijdens onze bezoeken aan de showroom liet Connie via een tv foto’s zien van gerealiseerde keukens. Dat was erg fijn. Als ze een bepaald idee had, kon ze ook de uitvoering ervan laten zien. Met betrekking tot de aanschaf van apparatuur hebben we blindelings gevaren op haar expertise. De kleurkeuze kwam inderdaad aan het eind, waarvoor ze wat grotere stalen opvroeg.

Over de plaatsing van de keuken zijn wij erg tevreden. Toen er in het voortraject iets misging, kwam Connie polshoogte nemen en heeft ze het keurig opgelost, terwijl het niet eens haar probleem was. Het behulpzame en het meedenken, zonder daarbij opdringerig te zijn, maakt het samenwerken met Connie tot een fijne ervaring.

Mevr. van Baalen
Mevr. van Baalen

Via drie kennissen in Vught bij wie Bouwtotaal Keukens een keuken geleverd heeft, zijn wij in contact gekomen met Connie. Het waren drie heel verschillende keukens die qua originaliteit en uitvoering onderscheidend zijn. Zo wisten wij dat er voor ieder budget een mooie keuken op maat gemaakt kon worden. Dit was voor ons van doorslaggevend belang om voor het type keuken dat wij zochten, naar Bouwtotaal Keukens te gaan.

Bijzonder vonden wij dat Connie meteen aanvoelde wat wij wilden. Hoewel ze onze beslissingen en ideeën respecteerde en ons daarin vrij liet, dacht ze altijd heel erg met ons mee. Dat deed ze op een zeer authentieke, enthousiaste en spontane manier. Om te laten zien dat de lades in de keuken zeker 60 kilogram konden dragen, liet ze dat ter plekke zien, door in een la te gaan staan.

Toen Connie ons de werkplaats liet zien waar alle meubels gemaakt worden, zagen wij wat er allemaal bij het bouwen van een maatwerkkeuken om de hoek komt kijken. Ze heeft een schitterende tekening uitgewerkt, waarop duidelijk en realistisch onze nieuwe keuken te zien was. Ook bij de verbouwing heeft Connie een grote rol gespeeld. Ze heeft in de breedte meegedacht én meegewerkt. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat ze een vakvrouw in hart en nieren is.

Mevr. Rijnierse-Bots
Mevr. Rijnierse-Bots

Enkele jaren geleden heeft Connie van Bouwtotaal Keukens bij de beide winkels van mijn partner meegedacht over de vormgeving, inrichting en uitvoering ervan. Bovendien wisten wij dat ze prachtige keukens maakte. Creativiteit, het vinden van mogelijkheden en oplossingen en de vaktechnische kennis zijn de kracht van Connie en Bouwtotaal Keukens.

Voordat de verbouwing van onze oude boerderij plaatsvond, zijn we met de tekening al naar Connie gegaan. We hadden drie wensen: een kookeiland, naar buiten kijken als we koken en een hoogglans keuken. De indeling stond verder nog niet vast. Samen hebben we alles op een rijtje gezet. Omdat Connie vroeg bij de verbouwing betrokken was, konden haar tekeningen en aanwijzingen voor het storten van de verdiepingsvloer verwerkt worden. Hierdoor hebben we een afzuigkap kunnen realiseren die mooi verzonken ligt in het plafond.

Connie wist perfect hoe ze de ruimte efficiënt kon inrichten, zodat deze optimaal benut kan worden. Ook tijdens de verbouwing heeft ze ons geïnspireerd als het gaat om inrichting en adviezen voor stucwerk. Ze luisterde daarbij steeds naar onze wensen. Daarmee doet ze de naam van haar bedrijf Bouwtotaal Keukens eer aan. Op een rustige, prettige en enthousiaste manier heeft ze het maximale eruit gehaald. Het eindresultaat is fantastisch!

Mevr. Vos
Mevr. Vos

Al meer dan 35 jaar totaalservice bij Bouwtotaal Keukens .