DIT IS BOUWTOTAAL KEUKENS

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste medewerkers die goed op elkaar ingespeeld zijn. Er staat een professioneel team klaar om uw wens te realiseren.

Bij Bouwtotaal Keukens heeft u één vast aanspreekpunt. De lijnen zijn kort en het team is er alert op dat er geen fouten insluipen tijdens het traject van aankoop tot plaatsing. Wij doen al het werk, u staat het grote genieten te wachten in uw eigen keuken.

Henrico, Bas en Gerard zijn in hart en nieren ambachtsmannen. Ze werken achter de schermen in onze eigen werkplaats aan uw keuken. Bas en Gerard ziet u op het moment dat zij uw keuken komen inmeten en plaatsen.

Connie en Angela komt u vooral tegen in de showroom. Angela is de rechterhand van Connie. Zij is sparringpartner, vraagbaak en kijkt altijd mee over de schouder van Connie.

Connie is vanaf 2003 het gezicht naar buiten. Na het volgen van een bouwkundige opleiding heeft ze veelvuldig voor een baas bouwtekeningen gemaakt voor huizen, kantoren en de utiliteitsbouw. Met deze achtergrondkennis en expertise weet zij (bestek)tekeningen en plattegronden snel te interpreteren en geeft ze goede en welgemeende adviezen. Haar interesse ligt vooral bij interieur. De adviserende rol en het meedenken met de klant maakt haar werk heel boeiend en ze beleeft er veel plezier aan.

DE KRACHT VAN BOUWTOTAAL KEUKENS

“Wij vinden dat het kopen van een nieuwe keuken een feest is. Zoiets schaf je immers maar een paar keer in je leven aan. Dan wil je er goede herinneringen aan overhouden. Onze insteek is dat u straks geniet van een mooie, sfeervolle keuken. Het is onze taak het gehele traject van aankoop tot en met plaatsing probleemloos te laten verlopen.”
Connie Wolfert

Familiebedrijf
Bouwtotaal Keukens is een familiebedrijf en al ruim 35 jaar een begrip in de regio Bommelerwaard. Sterker nog: wij leveren keukens door heel Nederland.
De vader van Connie is begonnen als aannemer en in de avonduren bouwde hij keukens. Geruime tijd heeft hij een doe-het-zelf-zaak met de daarbij behorende werkplaats gerund. Zijn hobby voor bouwen liep uit de hand en in 1984 opende hij aannemersbedrijf Bouwtotaal.

Meer dan 35 jaar expertise
Onze jarenlange bouwkundige expertise zorgt ervoor dat alles wat invloed heeft op het maken van uw keuken tot in detail wordt meegenomen. Dat is de kracht van Bouwtotaal Keukens en waar wij ons in onderscheiden. Lees ook wat klanten over onze expertise zeggen.

Al meer dan 35 jaar totaalservice bij Bouwtotaal Keukens .