Maatwerk keukens

U vertelt uw wensen met betrekking tot kleuren, hoogte, aanrechtblad et cetera van uw keuken. Komt er een grotere keukenverbouwing om de hoek kijken? Ook die kunnen wij van a tot z voor u uitvoeren.  Zowel het leggen van een vloer, het veranderen van muren als het aanpassen van het plafond verzorgen wij professioneel. Hierbij komt maatwerk om de hoek kijken.

Meer info

Merk keukens

Naast maatwerk keukens kunt u bij ons ook terecht voor keukens van het betaalbare merk Schmidt. Schmidt’s reputatie is gebaseerd op jaren van vakkennis op het gebied van keukens. Bouwtotaal Keukens werkt dan ook al vanaf de start prettig samen met deze fabrikant. Ook omdat Schmidt voldoet aan onze wensen met betrekking tot goede kwaliteit en veelheid van mogelijkheden.

Meer info

Uw keuken in 6 stappen

Een nieuwe keuken uitzoeken is beslist geen impulsaankoop. Gedurende het aankooptraject ervaart u wat er allemaal om de hoek komt kijken. Het kan goed zijn dat er enkele weken overheen gaan voordat het plaatje van uw droomkeuken klaar is. Wij nemen daar alle tijd voor en doorlopen samen met u de volgende zes stappen:

Showroombezoek

Bij een bezoek aan onze showroom, wandelt u er op uw gemak doorheen. Wat is er allemaal te zien en te koop. Pak gerust de tijd om u te oriënteren. Pas als u zover bent om ons vragen te stellen, trekt u aan onze jas. Onder het genot van een kopje koffie vindt een eerste inventarisatie plaats. Wat zijn uw wensen, hoe gebruikt u de keuken? En hoe ziet de ruimte eruit waar de keuken moet komen.

Gespecificeerde offerte

Een traject stappen wij helemaal blanco in, omdat wij niet beïnvloed willen worden. Dat wil zeggen dat wij nooit voortborduren op een tekening van anderen. In een volgend gesprek gaan we in op de schets. Vervolgens steken we tijd en energie in het maken van een gespecificeerde offerte, die vergezeld kan gaan van een ontwerptekening. Deze geeft een impressie van het eindresultaat.

Bespreking offerte en ontwerptekening

Nadat u offerte en ontwerptekening ontvangen heeft, krijgt u alle tijd om het tot u te nemen. Uit ervaring weten wij dat de keuken dan pas gaat leven. Het gebeurt bijna nooit dat een tekening in één keer helemaal goed is. Daarom bespreken we kritisch de offerte en tekening met elkaar. Zijn er aanvullende wensen of aanpassingen nodig. Daarmee gaan wij dan aan de slag in het ontwerp.

Inmeten en installatietekening

Pas als alles naar uw wens is, volgt het inmeten. Dat doen onze eigen monteurs, die uiteindelijk ook uw keuken maken en plaatsen. Omdat zij ter plekke de situatie zien, zijn ze volledig op de hoogte van mogelijke knelpunten die in het uitvoeringstraject naar voren komen. Vervolgens maken wij een installatietekening, bestemd voor de aannemer en ons. Uiteraard krijgt u daar ook een exemplaar van.

Plaatsen

Een orderbevestiging is de volgende stap en wij maken met u een afspraak over de datum van plaatsing. Uw keuken wordt gebruiksklaar opgeleverd. Wij zorgen dus dat alles aangesloten wordt en werkt. Uiteraard ontvangt u ook advies over het onderhoud van uw nieuwe keuken.

Service

Na de plaatsing nemen we altijd telefonisch contact op om te horen of alles naar wens is, of dat er nog punten van aandacht zijn. Is iets niet in orde? Wij vinden het belangrijk om het probleem snel op te lossen. Daar staat Bouwtotaal Keukens ook om bekend. Geen woorden, wel daden.

Al meer dan 35 jaar totaalservice bij Bouwtotaal Keukens .