09b_keuken_modern_betonnen_werkblad_02

Maatwerk keukens bij Bouwtotaal Keukens

U vertelt uw wensen met betrekking tot kleur, hoogte, aanrechtblad etc. van uw keuken. Komt er een grotere keukenverbouwing om de hoek kijken? Ook die kunnen wij van a tot z voor u uitvoeren. Van het leggen van vloeren en het veranderen van muren tot het aanpassen van het plafond verzorgen wij professioneel. Hier komt maatwerk bij kijken.

Uw idee groeit met maatwerk

U kunt ervan uitgaan dat wij met een goed en welgemeend advies komen. Dat mag u ook verwachten van een bedrijf dat al meer dan 35 jaar ervaring in de keukenbranche heeft. Bouwtotaal Keukens werkt volgensĀ een stappenplan.

Eigen werkplaats

Na uw akkoord meten onze eigen monteurs de keuken bij u thuis in. Daarna gaan ze in onze goed uitgeruste werkplaats met veel liefde voor het vak aan de slag met de fabricage. Met oog voor precisie,detail en enorm veel vakkennis maken onze vakmensen uw keuken op maat. Zo beschikken zij bijvoorbeeld over een computergestuurde CNC-machine.

Maatwerk keuken hoeft niet duur te zijn

Bouwtotaal Keukens wil het misverstand uit de weg ruimen dat een maatwerkkeuken per definitie duur is. U kunt het geheel zo duur maken als u zelf wilt. Het is heel goed mogelijk dat een maatwerkkeuken binnen uw budget valt, groot of klein.