04_keuken_strak_diep_blad_01

Merkkeukens van Schmidt

Naast maatwerk keukens kunt u bij ons ook terecht voor keukens van het betaalbare merk Schmidt. Schmidt’s reputatie is gebaseerd op jaren van vakkennis op het gebied van keukens. Bouwtotaal Keukens werkt dan ook al vanaf de start prettig samen met deze fabrikant. Ook omdat Schmidt voldoet aan onze wensen met betrekking tot goede kwaliteit en veelheid van mogelijkheden.

Schmidt keukens

Het merk Schmidt gaat met de tijd mee en heeft een breed aanbod van kleuren en afwerkingen. Van modern tot nostalgisch, van massieve houten tot hoogglans gelakte fronten: bij Schmidt keukens vindt u het allemaal. Bijkomend voordeel is dat hier een mix mogelijk is van eigen fabricaat en Schmidt. Zo creëert u toch de sfeer in de keuken zoals u dat wenst. Op deze keukens krijgt u 20 jaar garantie op al het hang- en sluitwerk.

Standaard keukens

Wilt u een kantoor of uw B&B voorzien van een mooie budgetkeuken. Of bent u een starter en op zoek naar een goede keuken voor uw nieuwe woning? U kunt bij Bouwtotaal Keukens terecht voor een complete, betaalbare standaard keuken. In onze showroom vindt u op onze bovenverdieping diverse voorbeeldkeukens. U zult ontdekken dat wij voor elk budget een mooie keuken kunnen leveren.

Het woord zegt het al: bij deze keukens werken wij met standaardmaten, waarbij soms kleine aanpassingen gedaan kunnen worden. U krijgt 5 jaar garantie op al het hang- en sluitwerk.

NEEM CONTACT MET ONS OP